4 d’ag. 2009

BTT: COPA GIRONINA 2009

La vuitena edició de la Copa Gironina de BTT començarà el 6 de setembre a Bescanó i tindrà 10 proves i seran vàlids els dorsals del Caixa Girona. Recordem que les comarques gironines tenen tres campionats de BTT el de la Selva, com a preparació de la temporada, seguidament el Trofeu Caixa Girona, de març a juliol, i la Copa Gironina, de setembre a novembre. La diferència dels dos campionats consisteix en que la Copa Gironina es disputa en circuits llargs, d’una sola volta, per la qual cosa, és més atractiu pels amants del ciclisme de lleure. Un altre al·licient important de les tres “xallenges” són les curses infantils, amb una tasca important de promoció de la base. Per a la classificació final puntuaran 6 de les 10 proves per a nens i nenes i 8 de les 10 proves per a la resta de les categories.

Igualment recordem als clubs i amants del ciclisme, en general, que per 10 euros podran treure llicència els nens i nenes (fins 16 anys) per participar en alguna prova, i que la llicència també cobreix els entrenaments, amb assegurança d’accidents, RC i danys a tercers inclosos.

Copa Gironina 2009

Bescanó (06 de setembre)
Sant Gregori (20 de setembre)
Cornellà de Terri (04 d’octubre)
Porqueres (12 d’octubre)
Salt (18 d’octubre)
Amer (25 d’octubre)
Castell d´ Aro (01 de novembre)
Calonge (08 de novembre)
Mont-Ras (15 de novembre)
Sant Martí Vell (22 novembre)

Per poder participar com a Maki cal tenir llìcencia,i portar el mallot dels Makis per fer equip i com a minim s'an de fer 6 curses i un cop sabem els que som mirerem que pot aportar el club.

Mes info: makissils@gmail.com
Salut i km.


1 comentari:

  1. Ei, si voleu més informació de la cursa de Sant Martí Vell la podreu trobar a http://portaldelesgavarresbtt.wordpress.com.

    Salut,

    ResponElimina