27 de nov. 2009

ACTIVITATS DESEMBRE 2010

L'Associació makis amb 7, el proper diumenge 13 de desembre a les 9h del matí davant del CAP de Sils, donarem la sortida de tres marxes populars de suport a la Marató de TV3, i dins de les activitats, del refeèndum SILS DECIDEIX.
Aquestes dues activitats, tindran la sortida simultànement. La secció de BTT, realitzarà una pedalada popular pels Estanys de Sils i les contrades de Maçanet, amb un recorregut de 20 Km, apta per tothom que tingui una mínima preparació físca. Per tal de poder portar a terme aquesta pedalada, és obligatori l'us del casc.
La secció de Nordik Walking, també a les 9h, davant del CAP, realitzarant una marxa nòrdica pels voltants de Sils (més informació Makis Nordik Walking). També la secció d'atletisme, (Corredors Sils Makis) a la mateixa hora i de davant del CAP, portaran a terme una marxa per Sils.
El preu de la inscripció d'aquestes dues marxes, el mateix dia, és voluntari i anirà destinat al 100% a la Marató de TV3.

US HI ESPEREM!!
Els Makis amb SILS DECIDEIX i LA MARATÓ DE TV3.

Totes les seccions dels makis volem donar suport i desitjar molta sort als corredors Sergi U, Francesc S. i J.R. que participaran a la marató de Donosti.

Recordeu companys: Un maki mai abandona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada