16 d’ag. 2010

BTT - Diu que a la Trona ja s'hi fan bolets!!

Diumenge 15 d'agost, aixequem les persianes i no plou!!! sembla un dia tranquil, doncs què hem de fer?

Mentre els més valents deixen el llistó ben alt a les terres de Lloret i d'altres estan fent cèl·lules noves, set "raiders" es disposen a fer una volta per celebrar Santa Maria (per dir algo).

Què podem fer? (diu el primer) jo aniria cap a Santa Coloma (comenten un parell) mentre el tercer li feia gràcia anar a veure les obres del pont de l'Eix. El quart li diu el cinquè saps on és Cal Huix?Ttot això mentre el sisè li deia al setè, tu, ja que som allà perquè no anem a fer la trona que no hi hem anat mai?

Doncs cap a la Trona falta gent!!!

Un dia genial, en David, ens ha portat l'esmorzar per tots, després d'esmorzar, ja se sap, aquestes últimes setmanes pluja, sol, vent, més pluja bbbfffff havien sortit bolets i els hem agut de recollir. Sort que hem trobat un parell de companys de Sta. Coloma que ens han ajudat perquè el nostre cistell no hi cabien tots.

I res pim pam pum i la trona s'ha acabat, els més valents han anat cap a Argimont a veure si acabaven de recollir algun bolet més i els altres cap a Sils i què més bonic que en Jordi ens portava les postres, una pera ben fresca i cap a casa falta gent.


Riders: Cesar H., Carles R., Ricard G., Jordi G., David V., Riera, Miquel M.


1 comentari:

  1. Jo era un dels de Sta. Coloma i us puc assegurar que m´ho vaig passar de conya.
    Salut companys!!!

    ResponElimina