1 de gen. 2011

Tresc d'Any Nou

Aquest matí, 1 de gener de 2011 a les 7.00 EN PUNT!!! El capità Charlie ha convocat la Tropa al punt de concentració habitual dels Makis: els Melons. Aquí no s'espera ningú i a les 7h 7' el capità Charlie amb els soldats Seras, Oscar i Hector, passen per Santa Coloma a l'estació dels Busos a recullir el recluta D.Galceran. Allí es fa una trucada de rigor al general Torra i el recluta Ll.Mas que anava sincronitzat amb un altre rellotge, també s'apunta al batalló.

Total, sobre els 7.30h ens posem en ruta.

Objectiu: Font de Passavets, Turó dels Llops, Turó de l'Home, Les Agudes, Font de Briançó i Font de Passavets. A més de riure, xalar i practicar CA-CO.

Sobre els 8.00h amb una temperatura d'uns 6-7º (força alta per l'època i el lloc) comencem a caminar direcció el Turó dels Llops.

Quan ja albiravem el Turó de l'Home i després d'uns 30' fotent el pixapí (pujar per la ruta marcada i per un sender com una autopista) el Capità Charlie ha manat saltar una tanca i fer l'atac directe al Cim del Turó dels Llops i com no, la tropa, poc els hi ha faltat per seguir-lo.

A partir d'aquest punt hem trobat una mica de neu i ja es podien veure les vistes impagables de la Selva i el Vallès Oriental d'un dia 1 de gener a les 9.00h

Hem anat carenant direcció al Turó de l'Home (sostre del Vallès Oriental) i fins arribar a les Agudes (sostre de la Selva).

Aquí hem fet parada i fonda perquè la tropa ja feia una estona que començava a flaquejar tot i el sopar d'ahir.

Esmorzar amb un mirador de luxe (la Selva als peus) i quasi sense temps de degustar el Vi Novell del Celler Mas, cap avall falta gent.

Al peu de les Agudes hem trobat un seguidor del FaceBook on hem fet les fotos de rigor.

I.... CA-CO a tope!!!! Bé, qui narra la crònica, ha baixat com ha pogut degut a les agulletes que va agafar a la cursa de Sant Silvestre de Girona.

Ji, ji, ja, ja, ambient de carajillo i molt bon rotllo com solen ser les sortides Maki.

Ja arribant a la fondalada, en Lluís Mas ha volgut provar la qualitat de les bambes i els pals tot trebessant un torrrent amb les pedres glaçades i amb verdet. Resultat: Força previsible... de culs per terra i un pal trencat, però res més, ah i un tip de riure!!

Ja encarant els últims metres el general Torra ha grabat un video baixant corrent pels corriols, val la pena veure'l.

Foto de família a la Font de Passavets i cervesa final, ja a Santa Coloma a can Gavatxó.

Objectiu acomplert i amb escreixos!!

A per una altre i que tremolin els senglars!!!!!!!

Participants: C.Vila, O.Ramos, H.Ramos, F.Seras, E.Torramilans, Ll.Mas, D.Galceran



5 comentaris:

  1. HOLA SÓC L'AGUS I JA SÉ QUE ES DIFICIL DE CREURE, PERÒ M'HE QUEDAT AMB TOT L'EQUIP PREPARAT A SOBRE DE LA TAULA DE LA CUINA I EL MALEÏT DESPERTADOR NO HA TINGUT PEBROTS PER SONAR A LES 6. DE VERITAT QUE NO HA SONAT I A LES 8 QUAN HE OBERT ELS ULLS NO M'HO PODIA CREURE. QUINA RÀBIA... FINS I TOT TENIA ELS BIDONS PLENS DE LIQUIDDDDD!!!
    BUENO D'AQUÍ A DUES SETMANES LA ENVEJA US LA DONARÉ JO A VOSALTRES DES DE FONTROMEU.
    AQUÍ US DEIXO EL LINK DEL VIDEO DE LA DE L'ANY PASSAT.
    http://www.traildefontromeu.com/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=60

    ResponElimina
  2. No us podeu imaginar l'enveja que em feu però, avui he fet bondat i m'he quedat a casa a fer de "mestresso"...s'ha de tenir a tothom content
    Salut i Km

    ResponElimina
  3. ho he intentat , he posat el despertador a les 6:30 pero no he pogut aixecar-me , un altre dia sera

    fins aviat

    albert

    ResponElimina
  4. El proper dia ja ho sabeu, el millor es no anar a dormir i així segur que no s'et enganxen els llençols.

    ResponElimina
  5. I jo lesionat!!! Quant estigui recuperat, ja podeu tremolar colla de senglars!!!

    ResponElimina