25 de març 2012

Resultats 4a Duatló Rural





Fotos Guanyadors 4ª Duatló Rural de la Selva SILS 2012




Fe d'Errades: Vam cometre una errada en la classificació per parelles, en un primer moment es va otorgar el 1er premi a la parella formada per Xavier Subirana i Meritxell Muné i realment la primera parella mixta en entrar van ser els "Cuñaos" Elena Alcover i Juanma Esteban.


Des dels Makis volem demanar disculpes als equips implicats i per altra banda, felicitar els equips inplicats en l'errada per la seva gran esportivitat.
Amb participants com tots els que ens heu acompanyat, ens dóna molts d'ànims a seguir organitzant aquest Duatló Rural. Moltes gràcies a tots per permetre'ns gaudir d'un matí d'esport conjuntament.

Makis amb 7 volem agrair, també, el suport indispensable de tots els que ens heu vingut a donar un cop de ma als controls, intendencia, inscripcions, etc. i com no, els molts patrocinadors que creieu en nosaltres i feu que aquest duatló any, rere any, vagi tirant endavant.

Ja queda menys.... ja tenim les fotos quasibé apunt... tenim l'internet de la comarca de la Selva mig col·lapsat... estem pujant 500.... 1000... 1500.... més de 2000 fotos!!!

27 comentaris:

  1. Estan penjades a la part superior d'aquests artícles.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies...
      A, em sumo a les felicitacions generals...

      Elimina
  2. L'enhorabona a l'organització, el recorregut molt maco i tot molt ben organitzat...la veritat és que hem disfrutat molt, ¡¡¡ Gràcies !!!

    ResponElimina
  3. A la organizació de la Duatló del equip Mixte "Cuñaoos": Despres de un gran esforç i de arribar primers amb 14 minuts de diferencia amb els segons, vam veure com els segons eran premiats erroneament com a primers. Rapidament vam advertir a la organizació de la errada ja que era tan facil com que varem entra mooolt avans dels que els hi donaven la copa... Ens vau dir que ho vau mirar be, que segurament estaba correcte pero que ho miraríau... Be, aquestes coses no es fan per buscar cap gloria però quan te esforças i veus una injusticia, i veus que es fiquen poquets recursos per ajudar-te a demostrar-ho... sap moool de greu. Esperem que no feu passar a ningú mes aquesta situació ja que despres de un gran esforç et queda una cara de tonto que no us ho podeu imaginar... Mireu les classificacions de parelles i fiexeu-vos qui va fer tot amb 2:04. Gracies per la vostra atenció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdoneu per l'errada i si que es van fer els esforços, el companys que s'encarrega si a mi, Martí President, hem diu que ho ha mirat, en aquell moment haig de creure i confiar amb ell. Com podeu observar l'altre parella, vol retornar el premi. Un cop ho hagin fet us ho comuniquem i podeu venir a recollir-ho.
      Perdoneu
      Makis

      Elimina
  4. Bones! Som els que vam quedar segons de parelles mixtes. Després de veure les classificacions, nosaltres també ens hem adonat de que ahir es deurien equivocar i es van pensar que nosaltres havíem guanyat. Evidentment que no teniem ni idea de si havíem arribat primers, segons o cinquens... A nosaltres també ens sap greu aquesta situació. A veure si algú de l'organització ens pot dir com poder fer-vos arribar el trofeu que no ens pertany!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdoneu pe l'errada. Si ens podeu fer arribar la copa i l'obsequi us ho agrairíem. Ens ho podeu portar al pavelló de Sils o si us va malament podríem mirar de passar-ho a recollir.

      Per el malentès, us farem un petit obsequi.

      Perdoneu
      Makis

      Elimina
    2. Som l'equip mixte Cuñaooos, i us volem dir a La Meritxell i en Xavier que es admirable el vostre gest i sobre tot la vostra ràpida resposta a la nostra publicació. Us volem enviar una abraçada de afecte i esperem veure'ns l'any vinent per Sils novament.

      Elimina
    3. Només faltaria!! Ens ho vam venir a passar bé i així va ser! Us farem arribar la copa i l'obsequi pq el pogueu tenir el més aviat possible. Tornar a dir que ens sap molt greu i tb esperem tornar a coincidir amb vosaltres en unaltre ocasio.

      Xevi i Txell

      Elimina
  5. Quan penjareu les fotos de la cursa a la web de Picassa???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem passant més de 1000 fotos, el més aviat possible les tindreu.

      Makis

      Elimina
  6. Un 10 x els makis. Perfecte tant d'avituallaments com d'roganització! Aviam si l'any k bé teniu coca de poma d postres a l'arribada, amb això ja si que no es podria demanar res mes jajaja. Felicitats!

    ResponElimina
  7. Molt ben oranitzat, una duatló molt popular però amb aires semi-professionals, l'agafo com una referència i us poso un 10. Si em permeteu una petita crítica que vull fer, crec que podria ser un pél més tècnica la btt per l'any vinent, massa pista pel meu gust i molt brutes de branques i troncs( vaig haver de parar fins a 3 vegades a treure branques dels plats, desviadors... ) és per dir alguna cosa eh ;), és el 2n any que la faig i l'any vinent i tornaré i millor jejej

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home... en algun punt haviem de posar alguna trampa, no? jejeje El dia abans al marcar el circuit, vam treure les branques més grans, les altres les vam deixar de "decoració"

      Elimina
  8. Bones, respecte a les fotos, hi estem treballant, editar més de 3000 fotos no es fàcil per uns amateurs.
    Però també tindreu alguns videos divertits d'una de les "trapes" del circuit.

    Espero tenir les fotos ràpid.....

    Manel

    ResponElimina
  9. Hola companys, jo he participat en totes cuatre edicions i si el primer any va ser un 10, el segon un 11, el tercer un 12, i aquest un 13, filicitar a tota la colla Makis, molts dels duatlons que formen part del cirquit de fede catalana de triatló haurien d'apendre molt de vosaltres.
    Molt ben marcat, molts de voluntaris, perfecta de abituallaments, perfecta l'entorn, la distancia, la gent,

    moltes gracies MAKIS

    RECORDEU QUE EL 19 MAIG 1ª DUATLÓ ESTEL NEGRE DE FLAÇÀ

    US HI ESPAREM A TOTS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per poc que puguem, allà estarem. De moment, si no hi ha res de nou, el dia 6 d'abril vindrem a fer el Roadbook amb BTT.

      Moltes gràcies a vosaltres!

      Elimina
  10. Hola Makis!
    Molt be, exel·lent!
    Vaig disfrutar moltísssim, bueno, corrent no tant amb la bici vaig sortir penúltima però un cop a cavall va ser un continu d'adelentar gent. Llàstima que el circuït de BTT no fos un xic mes llarg (es broma)
    I la meva sorpresa ha estat al veura la classificació: vaig quedar 3a dona!! i jo que vaig marxar sense esperar l'entrega de trofeus.
    Ei l'any que ve,si els genolls aguanten, més!
    Una abraçada i ànims per continuar!!
    Àngels

    ResponElimina
  11. Per posar una petita pega (critica constructiva) Hi ha havia en el tram de BTT un "tallat" on no hi havia ningu per avisar que realmente era "perillos". El biker que anava davant meu, va estar a punt de caure, ja que a mesura que t'aproximaves, no tenies visió del que hi havia. Ns si sabeu quin era, al cap de 300-400 metres, si que hi havia una persona de la organització avisant d'un d'esviament i li vaig comentar que algú estigues pendent d'aquest tram per evitar algun "sustu". Per la resta, com cada any, tot perfecte! ;) Aprofito per dir-vos que hem creat un Club de BTT a Palamós, BTTerus Palamos. Ens podeu trobar a Facebook o Web: www.btteruspalamos.cat
    Merci!
    Jordi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordi, ja veig que no vau entendre el traçat... no s'havia de baixar... s'havia de SALTAR!! jejeje, no és conya, a vegades se'ns escapa algun detall d'aquest tipus.

      Ja sé al tallat a què et refereixes, és el que hi ha abans d'arribar al pantà del Forn de Vidre. És cert, podriem haver posat un petit rètol ja que es venia d'una pista molt ràpida i et trobaves el tallat de cop i volta.

      Ho intentarem millorar de cares a futures edicions. Ara bé... no us penseu que us marcarem totes les "trampes" és un Duatló RURAL!!!! jejeje Ja que no tenim muntanyes, hi posem "tuampas"

      Elimina
    2. He de dir que anava a mig saltar...pero sincerament, no ho vaig veure gens clar!!! Ja,ja,ja...tal com dius, venies molt "enxufat" i un mal salt....directe al Trueta! ;) Bona feina companys!!

      Elimina
  12. Moltes gràcies pel matí que vam passar, era el primer cop que participava i em va agradar moltíssim. Espero l'any vinent poder repetir.

    ResponElimina
  13. un fantàstic duatló! la segona vegada que el faig i ja tinc ganes que sigui l'any que ve!

    admiro la vostra iniciativa de duatló rural, crec que és molt important mantenir curses al marge de federacions i tota la aquesta nevulosa de competitivat i màquines de fer calers, passar una bona estona fent esport és el que compte!

    Visca els makis i visca l'anarkia

    ResponElimina
  14. Magnific dia d´esport duatlo genial,molt rapid i ven organitzat,vaig partisipar el 1er duatlo de sils 15km+35km va ser total forsa mes dur pero igual de collonot felicitats!!!!fins l´any que ve makis-nas

    ResponElimina