26 de nov. 2012

MAKIS A LA TRAILWALKER.


Som un grup format per 6 persones anomenat Makis-Sils que prendran part en una cursa solidària, la Intermón Oxfam Trailwalker 2013, que té com a objectiu principal recaptar diners per la gent del Sahel. Intermón Oxfam Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa.

El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones, més dos persones que donen suport logístic. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts. L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món.

Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Intermón Oxfam destinem a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països. En aquest cas, com escrivia abans, serà per proporcionar aigua a la gent del Sahel, que no tenen ni tant sols el més bàsic. A la primera edició d'Intermón Oxfam (2011) s'inscriuen 210 equips dels quals 200 aconsegueixen els fons necessaris i prenen la sortida el 7 de maig. 143 equips arriben a meta en menys de 36 hores, recorrent els 100 quilòmetres de la ruta ‘Els 3 monts’, a Barcelona. La iniciativa va recaptar 473.297 €. En la segona edició s’inscriuen 295 equips, 287 prenen la sortida i 270 completen els 100 quilòmetres de la Via Verda d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Recaptem 770.606 €.

En la tercera edició,repetim ruta. El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d’equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu. Si vols formar part d’aquesta increïble experiència, pots fer un donatiu a: http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/makis-sils o bé a algun dels integrants del equip. Manel Estany, Claudi Brossa, Jordi Ceña, Ivan Alvarez, Agustin Alcázar , Francesc Seras o Joan Rísquez.

És una bona causa

Per més informació www.makissils.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada