24 d’ag. 2009

4h de Resistència... SUPERADES!!

Aquest passat dissabte 22 d'agost de 2009, el CC Farners va organitzar la I 4h de Resistencia amb BTT a Sta. Coloma de Farners.

Des de Makis amb 7 vam organitzar 2 equips de montangays...






Equip Makis I format per:
  • Albert Valls 
  • Martí Forest 
  • Raul Solà 
Equip Makis II format per:
  • Jordi Bota 
  • Xavier Massó 
  • David Galceran 
Ja la setmana abans, tot eren preparacions, estratègies d'equip, entrenament del circuit en secret, reunions secretes en quant al tema logístic (aquest és el millor que se'ns dóna!!) I... el gran dia arriba.

Al matí, sortida al Mercadona a buscar el veuratge secret: Aigua FontVella i aigua amb polvos marca Hacendado, algun plàtan i... com no, canutillos de Can Trias.

A la tarda, convocatòria a les 16.30 a la recta de sortida per montar el box i fer la parada.

Un cop tot montat... bé anem a fer la volta al circuit, no fos cas que hagués canviat alguna pedra de lloc i no la tinguessim controlada.

Tot en ordre, ji, ji, ja, ja... ambient de carajillo i... SORPRESA, al final de la mini-trialera que baixa a la riera, hi ha aparegut un bassal que ocupa mitja roda amb el corresponent xapapote!!! JOOORRRR!!! Sort que l'organització es va afanyar (sempre tant eficient) a tapar el forat amb pedres de la riera i ... cap problema, endavant...

Segon escull, al travessar la riera de nou (antic passallís d'en Martorell)... que si jo el passaré amb la roda dreta, que si jo saltaré, que si jo apeu.... resultat... tots de peus a l'aigua!!

I res, acabem el circuit i ... a noi, ara el problema amb el coi de cinta que fa de relleu, vinga a provar i resultat... que ens la vam passar com vam poder.

Comença la cursa, la sortida era estil Le-Mans, un membre de l'equip s'espera sense bici i l'altre aguanta la bici a 50 metres i a la sortida, tots a correr.

La llebre dels Makis I va ser en Raul Solà i en el cas de Makis II en Jordi Bota.

I engega la cursa.... vam anar fent els relleus i els Makis II ja de bon principi van començar a esgarrepar algun segon als Makis I. La mala fortuna va fer que a la volta 5 o 6, l'Albert Valls (Makis I) al Km 3 aproximadament (de 4Km que feia al circuit) va rebentar la roda i segons la normativa va haver d'acabar la volta corrent. Això va fer donar un abantatge d'1 volta i escatx als Makis II

Anaven passant les hores, i cada vegada s'anava notant més el cansament, però... què coi... "un Maki mai abandona, i punto!"

Cap a la volta 15, en Xavi Massó va delaitar al públic que estava a la mini-trialera de la riera, amb un espectacular salt amb tirabuixó amb aterratge dintre la riera, però ell... res ni curt ni peressós, s'aixeca i a pedelar s'ha dit.

Comença a arribar la nit, els equips comencen a muntar els llums... tant Makis I com Makis II portavem els potents Sigma Powerled's que no van defraudar en cap moment.

I arribades les 22h, es tanca la sortida i s'acaba la cursa.

Resultats:

  • 12ena posició (de 20): Makis II amb 25 voltes
  • 15ena posicó (de 20): Makis I amb 23 voltes


Val a dir que va ser una tarda molt entretinguda amb el "pike" constant entre els dos equips i algun altre de la mateixa categoria, però amb molt bon rotllo, tant entre els corredors com amb tothom que ens va venir a veure i a donar soport moral (a qui agraim de tot cor!!)

Des d'aquí volem felicitar al CC Farners per la fenomenal organització. De veritat, moltes felicitats!!!
Podeu veure la crònica "oficial" en aquest enllaç.

A continuació podeu veure les fotografies del nostre fotògraf oficial: en Manel Estany

3 comentaris:

  1. ei companys!! felicitats per l'èxit (quin èxit? el d'acabar collons, que alguns no es varen ni presentar.....)
    respecta a les caigudes, val a dir que no va ser en Xavi Massó l'únic a caure, en Jordi Bota també ens va deleitar amb sorprenents rebolcades.
    De ben segur que els altres també varen llepar, però un Maki mai cau, es tira!!

    I ara a pel Puigmal (diumenge 30/8) i després la Makisada (11/9)

    Manel
    Un maki

    ResponElimina
  2. Aixó ja comença a tenir forma.
    Aquets makis no hi ha qui els pari.
    Salut i endavant.
    Carlus V

    ResponElimina
  3. makis II 1
    makis I 0
    pero l'any que be en tornarem a parlar !!!!!

    albert

    ResponElimina