22 d’ag. 2010

BTT - Entrenament per la Makissada (Ruta de les 10 ermites)

Aquest matí dia 21 d'Agost de 2010, un parell de Makis (Toni Duch i David Galceran) hem decidit anar a entrenar per la Makissada i intentar la ruta de les 10 Ermites de Riudarenes, Sta. Coloma de Farners, St. Hilari Sacalm, Osor i Anglès en menys de 6 hores.

Hem sortit a les 6.22 de St. Salvador i en David ha arribat a les 12.00h (en Toni ha hagut d'abortar l'intent a Argimon)

Val a dir que la ruta ha sortit com mes o menys estava planificada i tant les màquines com els pilots han funcionat prou bé (bueno... si més no un dels pilots...) Ànims Toni, que això passa a les millors famílies!! Quan vulguis la tornem a fer que ara ja sé el camí jejejeje (Millor que vulguis dintre alguns dies!!)

En el peu de foto de les fotos hi ha la hora de pas per cada Ermita. Cal tenir en compte que de mitjana hem estat uns 6-7minuts a cada ermita per fer la foto i sant tornem-hi, excepte a les que hem menjat alguna cosa que potser n'hi hem estat 11 o 12 minuts.

Ha estat una bona experiencia per provar la resistencia de les cames de cares al repte BTT de la Makissada.
La ruta consta de 68Km i uns 2300m de desnivell positiu/negatiu acumulat ja que la ruta és circular.

Podem considerar el repte aconseguit!!!
Ens haviem fitxat la indea de fer-ho en un temps total de 6 hores i ho hem fet amb 5h 40'!!

Un molt bon matí de BTT autèntic per la comarca ja que es passa per zones més seques i càlides (alzines, roures, pins) i per zones molt més humides i fresques (castanyer bàsicament)

Nota: Com que és una zona que coneixem bé, no ens cal GPS i per tant... no podem publicar la ruta. Si algú li interessa, que ho demani i farem un petit Road-Book ja que es segueix "força" la ruta marcada per fer a peu.



2 comentaris:

  1. Ei makis, potser ja ho coneixeu però us envio un link www.transcatalunya.catalunya.com de la Generalitat de Catalunya. Hi trobareu la ruta per tot catalunya amb bici de muntanya.

    Fins ara,

    Laura

    ResponElimina
  2. bona tarda, vull fer la ruta aquesta setmana, esta be senyalitzada, te perdua, quines indicacions es millor seguir, es pot fer tot a sobre de la bic?
    www.triatletamiguel.blogspot.com
    miguel
    es pot contestar aqui
    ,
    GRACIES

    ResponElimina