2 d’ag. 2010

NORMATIVA 2na MAKISADA i 1a. MARATÓ RURAL DE LA SELVA

La marxa i marató està oberta a tothom que accepti aquest reglament, sempre que la inscripció s’hagi fet correctament i dins del termini establert. Es permetrà la inscripció i/o participació als menors de 16 anys i els menors d’edat; només en cas que presentin un justificant dels pares o tutors legal.

Normativa:

1. La sortida de la marató i el Repte amb BTT (84km 2 voltes al circuit de la marató) s'efectuarà     a les 7h,  i la marxa a peu o corrent (10km o 20km) a les 8h del dia 11 de setembre al pavelló municipal d’esports de Sils i els participants disposaran de 7 hores des de l'inici de la prova per realitzar el recorregut de la marató . Hi haurà punts de control de pas que es tancaran si no s’entra en el temps establert. Qui arribi després de les hores fixades no constarà a les classificacions de l’organització. Al Pont del dimoni hi haurà un control de pas, que obligarà els corredors de la marató que no hagin arribat en 3h 30m, a deixar el dorsal i abandonar la competició. Els corredors desqualificats que vulguin seguir corrent ho faran sota la seva responsabilitat.

2. Si bé el mal temps no és motiu per suspendre la prova, l’organització es reserva el dret d’ajornar-la o fins i tot anul•lar-la si ho cregués convenient. La suspensió per qualsevol causa de força major de tota o de part de la prova no obligarà l’organització a retornar als participants l'import abonat per la inscripció.

3. L’organització no es fa responsable dels danys que puguin prendre els participants o dels que puguin ocasionar a altri.

4. L’organització entén que la signatura del formulari d’inscripció per part del participant significa que aquest està en condicions físiques i psíquiques adequades per dur a terme l’esforç que suposa la prova, i no es fa responsable de les lesions que se’n puguin derivar.

5. Hi haurà 5 avituallaments líquids al llarg del recorregut per a la marató i 1avituallaments sòlid i líquids a la arribada

6. Per al bon funcionament de la prova hi haurà controls de l’organització al llarg del recorregut per garantir la totalitat del trajecte per part dels corredors.

7. L'itinerari estarà marcat amb la senyalització adequada. Abans d’iniciar la cursa s’informarà els corredors del tipus de senyalització amb què es trobaran.

8. El tram de camins asfaltats estarà obert al trànsit (a banda d’excepcions puntuals fixades per l’organització). Caldrà respectar doncs les normes de trànsit i senyals de circulació.

9. El dorsal haurà d’estar sempre visible ja que es necessari que els organitzadors el puguin validar. Així doncs, qui no el dugui en aquestes condicions quedarà exclòs de les classificacions finals.

10. L’organització podrà desqualificar de la prova els participants que mostrin signes evidents d’esgotament o de qualsevol alteració física o psíquica que posi en perill la seva salut, així com els que hagin comès una falta greu contra les normes, els seus companys o el reglament de la prova.

11. L’organització també es reserva el dret de poder desqualificar qualsevol participant que mostri una actitud inadequada amb l’entorn natural que l’envolta. En aquest sentit l’organització prendrà mesures per tal de deixar intacte l’entorn i recollirà totes les escombraries que pugui generar el pas dels participants.

12. Qualsevol atleta desqualificat de la cursa pels motius esmentats anteriorment, que vulgui seguir el recorregut fixat, ho farà sota la seva responsabilitat.

13. Els participants que abandonin la prova hauran d’informar immediatament a l’organització.

14. L’organització es reserva el dret de modificar l'itinerari i l’horari si ho considera oportú, amb l’autorització de l’autoritat competent i atenent sempre a criteris de seguretat de cara al participant o per causes de força major. Els participants hauran de seguir les indicacions de l’organització així com dels senyals que aquesta hagi establert.

15. L’organització es reserva el dret d’admissió d’inscripcions per motius de seguretat.

16. Les reclamacions es faran per escrit una vegada s’hagi acabat la cursa. La decisió de l’organització serà inapel•lable.

17. Caldrà pòrtar el móvil carregat a la motxilla en la prova de Marató del Repte amb BTT.

18. En els 5 avituallaments es podran omplir els bidons, camelback,….

19. La inscripció serà limitada i es tancarà en arribar a 150 participants en la marató i en 150 participants a la marxa.

20. Les inscripcions de la Marató i del Repte amb BTT es tancaran el dia 8 de setembre del 2010

21. El preu de la inscripció serà:

Marxa: 10€

Marató i Repte amb BTT: 15€

22. El repartiment de dorsals s’efectuarà el mateix dia de la prova a 6h per a la marató i el Repte amb BTT i de 7h per a la marxa.

23. El pagament de la inscripció de la Marató del Repte amb BTT al nº de compte 2081-0606-71-3300000279 Caixa Penedès, i ensenyant el resguard del pagament a l'hora de recollir els dorsals.

24. La participació a la prova suposa la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol incidència serà resolta per l’organització.

7 comentaris:

  1. Hey una cosa teniu perfil de la marató, soc en llorenç

    ResponElimina
  2. Encara no, tant punt el tinguem t'aviso, hem hagut de canviar el traçat inicial per problemes tècnics(carreteres)

    ResponElimina
  3. Es pot veure el recorregut de la marató, o descarregar el track.

    Per veure el desnivell i per on passa.

    Gràcies

    ResponElimina
  4. De cares a la setmana que ve penjarem els tracks i perfils dels 3 circuits.

    Makis

    ResponElimina
  5. A l'hora de fer el pagament s'ha de posar el codi de l'entitat, quin es?

    Sergi

    ResponElimina
  6. Hola Sergi,
    Quant facis el pagament nomès cal posar el teu nom i marató o repte.

    Makis

    ResponElimina
  7. Ens podem inscriure per la 42km al mateix dia abans de la sortida

    ResponElimina