15 de març 2011

CaKo o rebentes!!! 48 hores Non-Stop


CaKo o rebentes!!! 48 hores Non-Stop

És un repte a mida de cadascú, tu et marques l’hora que vols començar i acabar, dintre les 48 hores, pots anar i venir les vegades que vulguis, no cal que sigui continuat. Per exemple: pots fer 1 volta el divendres, 3 el dissabte i 2 el diumenge o veure quantes voltes fas en 6 hores, cadascú es marca el seu objectiu personal.
Acte solidari, a favor d’Intermón Oxfam, a través de l’equip Xino-Xano: Caminant per la pau, un dels seus membres intentarà fer les 48 hores, per així recaptar fons pels projectes de desenvolupament de l’ONG.
Inici: Divendres 08 d’abril de 2011 a les 20:00. Final: Diumenge 10 d’abril de 2011 a les 20:00. Lloc: Estanys de Sils.
Trobada i lloc de sortida a l’aparcament de terra de l’estació de tren de Sils, tothom hi és benvingut.
El circuit, estarà marcat, és de 10 km, als estanys de Sils.

La prova es pot fer en diferents modalitats: fent CaKo (caminar amb pals), corrent o en btt, com tu vulguis.

L’avituallament, és personal, en regim d’autosuficiència, cada participant, ha de portar el menjar, beguda, frontal (a la nit) equipament i tot el que consideri necessari, ho pot deixar al seu cotxe, que podrà aparcar a la sortida i que hi passarà a cada volta, és a dir cada  10 km.
Existirà una zona habilitada pels que desitgin descansar. Els propis atletes hauran de portar el que necessitin en aquesta zona (sac de dormir, matalàs, mantes, …).
Aquest repte, és totalment anàrquic, sense organització, ni classificacions, amb autosuficiència, tot i que tindrem un punt de control, per tal de poder verificar els km i fer un petit avituallament als participants, cada cadascú participa sota la seva responsabilitat.
La inscripció, és en forma de donatiu, podeu aportar la quantitat que creieu oportuna, pel projecte d’Intermón Oxfam, des de l’equip Xino-Xano: caminant per la pau, us obsequiarem per les vostres aportacions.

L’objectiu és simple, fer el màxim de quilòmetres en 48 hores, vols saber que hi ha més enllà dels teus límits, doncs és el teu repte.

La prova estarà regida per la filosofia Maki, recordeu, un Maki mai abandona, es pren el seu temps!

1 comentari:

  1. Molt bona iniciativa benparits!
    Això us fa grans. Foteu-li canya i que el Quim foti els 200km. Sempre a fons!

    ResponElimina