8 de març 2011

Conferència cervesera a ca els Makis

Ens agradaria, afegir el reum que han fet els nostre amics Koala's de la cloenda del 1r. Cicle de Conferències del món de l'esport Makis. Ultrafons - BTT - Maratons


L’experiència que ens van regalar els Makis de Sils va ser de les que no s’obliden. El muntatge era brutal: cerveses a dojo, un ordinador amb tot el que vam demanar (Carlus & David, gràcies) i un parròkia maki amb ganes d’escoltar bretolades a la cloenda del I Cicle de conferències del món de l’esport.
Anàvem sense pressió. Estrenàvem barretines i no calia preparar res perquè duiem un sarró ple d’aventures. No hi havia massa nervis perquè muntant la presentació ens vam fotre ampolla i mitja de vi. Tan sols volíem agradar i que se’ns entengués tot.
Ens van presentar amb honors de grans esportistes però l’oratòria és un art que a dia d’avui se’ns escapa. Per això vam optar per engatar-nos i fotre’ns tous. Vam començar amb el clàssic bona nit a puton i vam agrair als amfitrions la convidada i als fabricants de cervesa aquell suc diví. No vam dubtar a obrir-ne una altra…
koalas-makisLa piràmide de Moritz va quedar en ruïnes (galeria Makis)
i no vam parar. La xerrada va trencar els tòpics i alguns van quedar sorpresos. Vam parlar de com afrontem les curses i quins reptes tenim. De les coses que ens agraden i de les lesions que hem patit tots. Hi va haver dos punts culminants: la foto de la destrucció de la Mireia al GR-92 i la dels nedadors amb el neoprè a l’inrevés del I IronKoala.
La presentació del II IronKoala (2 d’abril, el Catllaràs) va ser esplèndida i creiem que els qui ens van prendre seriosament es van adonar de les dificultats muntanyoses que presenta. Els senyors de 1a fila no van ho veien clar quan van exclamar: “És la quarta (cervesa) que es fot” o després de beure de la bóta quan van dir “si encara hauran passat set”.
Gresca a dojo amb sopar amb embotits i coca de Sils i un farcell com els d’abans amb productes de la terra i un buff-barretina 100% Maki. Mai sabrem com agrair-los aquesta oportunitat, però una trobada Makis-Koales i enviar-los el Màrtox al proper cicle de conferències a parlar de l’escalada de paret llarga al Capitan, podria ser un bon principi ;)
Un plaer col·laborar amb vosaltres amics!
Un Maki mai abandona ni perdona una bóta o un porró. Nosaltres som igual!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada